never for money, always for love

Last day of 2011

Publicerad 2011-12-31 16:29:55 i

Dag 27 - Favorit TV-serie
Desperate housewives, helt klart! Vill aldrig att den ska sluta för den är så himla bra!! Har följt den ända från början och jag kan inte "take my eyes off of it" ;)
-
Sista dagen av 2011. Sen kommer domeåret 2012. Vet inte om jag ska tro på det eller inte. Så svårt att säga.
Menmen, ska snart dra mig mot joel. Gott nytt år!! :)
//EMMA

Dag 26 - Vart ser du dig själv om 10 år?

Publicerad 2011-12-30 12:03:11 i

Jag tror jag har en familj, typ ett eller två barn. Förhoppningsvis bor vi i England, men man kan väl inte hoppas för mycket. Jag har nog ett bra jobb som jag trivs på och att jag fortfarande har kvar mina vänner från högstadie-gymnasietiden. Att jag bara helt enkelt gillar mitt liv.
-
Ska snart in till stan med far min och inhandla lite grejer till min nya garderob, sen ska jag fixa & trixa med den hela dagen. förhoppingsvis blir jag klar också! imorgon är det nyår, taggar lite smått just nu.
//EMMA

every breath you take

Publicerad 2011-12-29 22:38:47 i

Dag 25 - Ditt stjärntecken, om du tycker att den passar din personlighet
Kräfta/Cancer. Hm. vet inte. den får ni klura på själva!
-
Har haft en supermysig dag med joel, vi har varit ihop i 4 månader idag så vi åt ute på restaurang bl.a. har precis kollat klart på en film, så ska väl sova snart. har tänkt på det dära med jobbansökan till harald nyborg och har kommit fram till att jag ska nog söka iaf. kan ju inte skada! dom söker butikspersonal, har ju inte så mycket erfarenhet, men får väl hoppas på det bästa. godnatt !
//EMMA

Dag 24 - Beskriv din dag i punktform

Publicerad 2011-12-28 12:29:52 i

Den lät lite jobbig. förövrigt. menmen, okej. vi tar väl en vanlig skoldag.
*frukost
*bussen in till skolan
*gå på lektioner och så fort jag får en håltimma, så pluggar jag så jag slipper ha läxor när jag kommer hem
*åker hem
*äter
*då blir det antingen kör, pianolektion, konfa, vänner, pojkvän eller något sådant
*annars ligger jag bara i sängen och myser med datorn i knät, eller bara tar det allmänt lugnt
-
får la se vad som händer idag. ska väl kanske ta en fika med nathan&nea sen.
jag ska iaf även passa småsyskonen en stund ikväll eftersom mamma&pappa ska på bio i skara.
här kommer en fin bild på mina fina vänner, puss
there are so many people out there who will tell you that you can't.
what you've got to do is turn around and say; watch me
//EMMA

Dag 23 - Vart kommer du ifrån?

Publicerad 2011-12-26 20:55:34 i

finns nog inte så mycket att säga om detta, jag kommer ifrån Lidköping. Ja, Lidköping inte Linköping tack!! åh störande. iaf, uppväxt här och lär ju bo här ett tag till. är ju även lite halvt småländsk (:
-
hemkommen från två riktigt bra dagar! igår var det släktkalas hos joels släkt, väldigt trevligt folk ;) idag spelade jag, joel & joels syster monopol med kontokort, lite speciellt spel kanske ;) och mycketmera. nu ska jag vara social med farmor som har kommit ända från småland, har även fått julklappar av henne - en filt, en rosa ficklampa (urgullig) och 500 kr, helt okej! imorn blir det lite julfirande hos mormor tillsammans med farmor och familjen, heejs
//EMMA

i'm walking on sunshine

Publicerad 2011-12-25 12:55:44 i

Dag 22 - Favorit genre inom musik, film, böcker
Film - Komedi & Romantik
Musik - Pop, Rock & Ballader (det mesta)
Böcker - Romaner
-
nu drar jag till joel, ha en fin juldag! :)

glad tjej osv ;) - med bästa nathalie!
//EMMA

24 December 2011

Publicerad 2011-12-24 19:25:31 i

Dag 21 - Vad inspirerar dig?
Jadu, svår fråga. jag vet faktiskt inte om jag får vara helt ärlig. Min inspiration är ju såklart Lights men om man ska tänka på någon som är lite närmre en, så är det väl pappa. även om jag är 17 år och blir bara äldre och äldre, så kommer jag alltid att vara pappas lilla flicka. 
-
feeling sick on christmas eve är väl kanske inte en höjdare. aja, ska till kyrkan senare ikväll så får väl masa mig upp dit med alvedon och snytpapper helt enkelt! idag har vi käkat julmat, kollat på kalle anka, öppnat julklappar och ätit ris ala malta. fick presentkort på kicks & H&M (joel, nu ska vi ha det roligt ;) ) 500 kr, lightsbiljetter och en bakbok som man kan baka massa olika muffinsar. tack så mycket! nu ser jag på karl-bertil jonssons julafton och sen blir det svensson svensson, om jag inte somnar dvs. är skit trött eftersom jag är förkyld och har ont i huvudet. nu ska lägga ner datorn och vila mig lite. imorn ska jag till joel och träffa hans släkt. ha en fortsatt godjul!
//EMMA

the day before christmas

Publicerad 2011-12-23 16:36:00 i

Dag 20 - Vart är du uppväxt
Jag är uppväxt på landet jag! jag bodde ute på landet tills jag var typ 15 år och det var både roligt och jobbigt. Jobbigt eftersom man inte kunde ta sig någonstans och man kände sig lite fast. men ändå mysigt, för man kunde gå ut i pyjamas och ingen skulle se det.
-
Idag åkte jag med joel till Vara för han skulle till tandläkaren, så fick sitta utanför och läsa tråkiga tidningar :p sen åkte han hem och jag mötte upp mamma & lina för vi skulle fixa lite med morfars grav. har precis pyntat julgranen och just nu håller vi på att laga maten inför imorgon. ha en fiiin julafton, godjul! :) hörs på söndag ;)

//EMMA

Dag 19 - Vad är meningen med livet? Hur ser ditt perfekta liv ut?

Publicerad 2011-12-22 12:08:25 i

Jadu. Ni vet den dära supergamla låten "Affirmation" av Savage Garden? Den säger ganska mycket faktiskt om man verkligen lyssnar på vad dom sjunger om. Meningen med livet är väl kanske att njuta av det & försöka göra sig själv och andra lyckliga. Mitt "perfekta" liv är det jag har just nu. okej, jag kanske vill ha en massa grejer och jag vill bo utomlands och detdära, men mitt liv är ganska bra nu som det är faktiskt.
-
idag ska jag ut till mellby och ha julspelsövning och efter det blir det julbak med kören. sen ska jag nämligen ha snöbollskrig med joel och han ska få känna på hur det känns att bli mulad. muhaha. hejs!
//EMMA

JULLOV

Publicerad 2011-12-21 13:17:44 i

Dag 18 - 10 av dina mest spelade låtar och varför
1. While listening to rock & roll - The Maine, 2. Siberia - Lights, 3. Gravity - Sara Bareilles, 4. Start of something good - Daughtry, 5. Free Fallin' - John Mayer, 6. Toes - Lights, 7. Falling in love again - Eagle-Eye Cherry, 8. Holy - The moniker, 9. Talking about a revolution - Le Nouvelle Star & 10. Ju mer dom spottar - Kapten Röd.
Varför? Jo för dom är helt unika på sitt sätt.
-
Nu har vi äntligen lov, så jeeevla gött! sitter nu i mitt rum och myser med en filt i sängen. ska snart slå in lite julklappar och sen baka lite mer pepparkakor. det blev lite deg kvar från igår, så får väl baka lite nu när jag ändå inte har något att göra. sen ska jag bara ta det lungt och njuta att vi har lov. puss!
-

//EMMA

1 day left

Publicerad 2011-12-20 12:51:34 i

Dag 17 - Favorit årstid
Jag gillar sommarn bäst. helt klart. jag menar, hur gött är det inte att sitta på stranden i bikini och sola med en glass i handen. helt underbart!! saknar det så otroligt mycket.
-
har slutat för dagen så nu sitter jag och väntar i skolan på att joel ska komma och hämta upp mig. sitter i aulan där vi repar, men jag har inga låtar kvar att repa så jag är klar. jag, joel & mina småsyskon ska kanske baka pepparkakor ikväll, mysigt. imorn har vi avslutning och vi ska hålla i fyra st. sen efter det ska alla esteter käka gröt tillsammans. lol, men mysigt! ska väl gå upp till mitt skåp snart och hämta mina grejer. bara en dag kvar nu, fy fan vad gött! puss

tror inte det blir någon vit jul denna julen.
//EMMA

stolt estetare

Publicerad 2011-12-19 12:51:11 i

Dag 16 - Favoritoutfit.
Om jag fick välja skulle jag gå i pyjamas till skolan. det skulle det vara det bästa!! men nu kan man ju tyvärr inte det, så då väljer jag jeans och en mysig tröja. det bästa som finns helt enkelt.

vad har jag gjort i helgen då? jo jag har repat inför julkonserten, haft julmys med joel och haft själva julkonserten. gick ganska bra faktiskt! jag gillar att vara estetare & jag är riktigt stolt över alla i min klass, jajjemän! här kommer lite bilder ifrån helgen. om två dagar slutar vi. låter fint!



tack joel. jag älskar presenten. och dig!




//EMMA

Dag 15 - Önskelista

Publicerad 2011-12-17 21:36:23 i

  • Berlock till mitt Tomas Sabo armband på guld och silver. (en gitarr)
  • Pengar
  • 200 kr extra månadspeng varje månad
  • Bättre högtalare till datorn
  • Objektiv
  • En Lights affisch
  • Roxy väska
    http://www.genesissurfshop.com/shop/roxy-sugar-baby-backpack-white-p-3594.html

    har förövrigt just kollat på två julfilmer med joel, "Grinchen" och "Elf". superbra! har fått en superfin snöglob av joel i julklapp som innehåller en bild på oss två i. såå fin :D imorgon taggar jag julkonsert i otterstad kyrka. puss

    //EMMA

Dag 14 - 5 snabba fakta om dig

Publicerad 2011-12-16 18:20:25 i

1. Jag älskar sushi. 2. Jag är hellre hemma och kollar på film en fredagskväll än är ute och festar. 3. Jag får panik när folk tar i mitt hår. 4. Jag vill jättegärna ha en snygg header, men det finns ingen som vill hjälpa mig. 5. Jag är ful. Redigt ful. Men idag insåg jag, for some reason, att det spelar egentligen ingen roll. Jag gillar vem jag är ändå och jag ska börja acceptera mig själv och börja säga "Tack" istället för "Nej" när jag får en komplimang.
-
WORST. DAY. EVER. så trött, ont överallt och vill bara krypa ner i sängen. ska äta, duscha och sedan kolla på film. orkar inte så mycket mer idag. idag har jag förövrigt haft min blogg i 3 år, tjoho! :3. firar det med massor med godis&film, puss!


//EMMA

15 december 2011

Publicerad 2011-12-15 21:52:07 i

har haft en superduper jobbig dag. äckligt prov som jag inte kunde något på, sen skippade jag två lektioner typ, jag blev fotad av nea en stund, sen la jag mig på en soffa och vilade för jag hade så fruktansvärt ont i magen. sen hade jag kör och efter det kollade jag på en föreläsning som annika östberg skulle hålla i aulan. jävligt bra var det! om ni inte vet vem hon är, ta fram din bästa vän google! nu ska jag göra mig iordning för sängen, jag är helt utmattad. min magsmärta har varat hela dagen och jag har vridit mig av smärta. orkar inte mer idag. imorgon ska vi ut till otterstad och rigga upp en massa saker och repa lite inför söndag. på söndag är det julkonsert i otterstad kyrka kl 3 och 6, be there!! (gratis) godnatt!
I came apart inside a world
Made of angry people
I found a boy who had a dream
Making everyone smile

//EMMA

Dag 12 - Något du ångrar

Publicerad 2011-12-14 20:37:38 i

Jag ångrar ganska mycket i mitt liv. Saker jag har sagt och gjort, alla mina tusentals misstag, umgåtts med fel vänner, träffat dåliga pojkar, att jag aldrig tränar så ofta som jag egenligen borde. Men sen kommer jag på att allt det spelar egentligen ingen roll. För jag har ju trots allt världens bästa familj, jag umgås numera med de rätta vännerna och jag har även en underbar pojkvän som behandlar mig som jag förtjänar, vad mer kan jag önska? :)
Idag har jag vart i skolan och pluggat, haft betygsamtal, ätit julens första julbord, pluggat lite till, gjort en intervju, haft pianolektion, repat inför julkonserten på söndag, varit hos ehnen och hjälpt till med neas dokumentär och pluggat lite mera. Imorn har jag prov och jag känner mig inte alls förberedd även om jag har pluggat MASSOR. men det vill bara inte in! Åh. Det får gå som det går. See ya :>

//EMMA

I had a pretty good day yesterday

Publicerad 2011-12-14 08:25:37 i

En ganska bra dag igår med lucia och julmys med väldigt bra folk.


(foto: Ann-Christine Degermosse)
//EMMA

Dag 11 - En bild på ditt nutida jag och en bild för ett år sen

Publicerad 2011-12-13 12:32:18 i

Ett år sedan.

Jag nu. inte så förändrad va?

nu har jag äntligen gått klart luciat i skolan, gött det! nu är det bara lantmannen med kören vid 3 och kyrkan ikväll kvar. har suttit och pluggat kultur-ochidéhistoria i en timme nu, ska snart ha svenska, sen ska jag bege mig mot lantmannen. ingen vila här inte! hoppas ni har en bra lucia, puss
//EMMA

Dag 10 - Dina syskon

Publicerad 2011-12-12 20:28:34 i

Jag har tre syskon. tre systrar. Lina 20 år, Sara 8 år och Lova 5 år. även om de är helt störda i huvudet (på sitt egna lilla sätt) och väldigt jobbiga ibland. dom kan till och med få mig att gråta av vansinne. MEN. jag älskar dem ändå och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. folk kanske också tycker att dom är jobbiga, MEN SCREW YOU, de är mina syskon, och ifall ni tycker så, så skiter jag fullständigt i det. de är bäst och de är är bara mina.!

idag har jag övat lucia för hela slanten, både i skolan och med kören. imorgon blir det tre föreställningar i skolan och sedan en föreställning på lantmannen med kören och sedan blir det en i kyrkan på kvällen med massa folk. ska upp vid halv 7 imorgon, för måste vara i skolan 20 över 7. jippi! nu ska jag göra iordning mitt hår inför imorn. känner mig superstressad, blä. pusshej
//EMMA

Dag 9 - Framtida planer/drömmar

Publicerad 2011-12-11 20:36:43 i

Efter skolan så skulle jag gärna vilja jobba i ett år eller så. känner mig ganska skoltrött, så det kan nog vara skönt. tänka lite på att flytta hemifrån också. kanske i Göteborg eller något sånt. vill ju helst bo i England men det kan nog bli svårt. sen vill jag gå på folkhögskola och utbilda mig till något. jag vill bli typ advokat/chef eller något sådant. en arbetskvinna helt enkelt ;) men med mina betyg kan det bli lite svårt... helst av allt vill jag egentligen gå på University of Sussex i Brighton, United Kingdom. menmen, det är ju bara en dröm.
anyway, vad har hänt idag då? jo, Joel åkte inte hem igår, så jag var med honom idag med. sen gick jag på en väldigt intressant musikgudtjänst. supermario låtar och allt, ja gud vet vad! nu är jag hemma och sitter och småpluggar lite. jag har massageteoriprov imorgon, även pianoläxa. på onsdag är det sångläxa och jag ska även göra en intervju på musikskolan (i ämnet musik&kommunikation) och sedan sammanställa den. på torsdag är det kultur-och idéhistoria prov (det är typ 1000 sidor och jag har bara läst hälften, skjut mig) och sen är jag klar med det värsta!! fy. sen vill jag inte se en enda läxa tills nästa år. ha en trevlig fortsatt söndag, jag ska fortsätta plugga jag! pusshej!

//EMMA

The Maine - Santa stole my girlfriend ♥

Publicerad 2011-12-10 11:05:22 i

Dag 8 - Din tro
jo, så här äre nu va, att jag går i kyrkan och så och jag sjunger i kyrkokör och en massa sådant. men jag tror väl kanske inte så överdrivet mycket. det beror lite på hur situationen är. men jag vet att jag är kristen iaf.
nu sitter jag och joel och myser framför tv'n och äter frukost. försöker passa mina syskon samtidigt. får se vad vi hittar på de närmsta timmarna, sen ska joel åka hem och jag ska sätta mig och plugga. pusshej
//EMMA

snart är det våran tur

Publicerad 2011-12-09 15:14:40 i

2 månader och 2 veckor kvar. längtar!! ♥
Dag 7 - Vem beundrar du?
Jo jag beundrar mina föräldrar. för att dom har en sån awesome dotter som jag. ne men, jag tycker dom är förjävla bra för att dom orkar med oss fyra barn. det är jobbigt att ha så många barn och det förstår jag. skulle nog aldrig kunna göra vad dom gör varje dag. :)

vad händer idag då? jo plugg, konfa, plugg, joel, MASSA PLUGG. och det kommer det vara resterande av helgen. plus barnpassning samtidigt. åh. kill me. menmen, kanske ska plugga mer imorgon, och bara ta det lungt ikväll och inte stressa så mycket. menmen nu ska jag plugga vidare, pusshej!

//EMMA

Dag 6 - Din bästa vän

Publicerad 2011-12-08 08:26:17 i



(nea som har skrivit "oj" ;))

they're all i have.

slutar om några timmar, sen taggar vi utvecklingssamtal, tjoho! sedan sista teorilektionen, förjävla gött. puss
//EMMA

.

Publicerad 2011-12-07 10:11:16 i

åh jag orkar inte mer. jag orkar inte med att jag inte kan lita på någon jävel överhuvudtaget? och det är ju ingen som visar mig fel heller. nu ska jag lägga mig i sängen och dö lite.

if i only had one wish

Publicerad 2011-12-06 19:45:56 i

jadu farfar, även om jag aldrig har träffat dig så saknar jag dig lite. 
jag önskar mig i julklapp att jag fick träffa dig. menmen, kram på dig ändå ♥

//DITT BARNBARN EMMA

Dag 5 - Vad tycker du är din svaghet

Publicerad 2011-12-06 12:45:11 i

Jag har många svagheter faktiskt, dåligt självförtroende, jag ogillar när folk tar i mitt hår, jag blir lätt sur, jag skulle kunna rabbla upp en hel lista på saker.
Idag slutar jag kl 4 sen blir det teori, näst sista gången, ganska så skönt faktiskt! sen ska jag plugga och catch up lite med Julkalendern på svt play ;) nu ska jag ha svenska, blä. pusshej
//EMMA

my inspiration

Publicerad 2011-12-05 18:17:30 i

nu köööööööööör vi!! 23 februari 2012 i manchester med fina Vicky Turnock!
couldn't be more happier!

snart ska jag kolla på bad teacher, puss!

//EMMA

Dag 4 - Meningen med ditt bloggnamn

Publicerad 2011-12-05 13:24:13 i

Jadu, meningen med mitt bloggnamn har väl egentligen ingen mening. Jag bara tog hela mitt namn och sköt ihop det eller hur man säger. Jag kom inte på något bättre namn så det fick bli det. Det var liksom för typ 3 år sedan så jag kommer knappt ihåg hur jag egentligen valde det.
Marching for life igår var helt sjukt underbart! Alla sjöng så jävla bra och jag är helt mållös egentligen. Bra skit det där! Måste även säga att The Moniker var bättre än jag trodde ;) Nu har jag håltimma så sitter hemma och väntar på att joel ska komma så vi kan dra till skolan, så jag kan ha massageprov. Ska nämligen massera honom så får hoppas det går bra ;) Nu har äntligen mina hörlurar kommit så nu ska jag lyssna på lite musik medans jag väntar på joel. pusshej!


//EMMA

Marching for life

Publicerad 2011-12-04 11:57:02 i

Dag 3 - Dina föräldrar

Mina föräldrar är de bästa föräldrarna i världen. okej de flesta säger så men mina är faktiskt det. dem stöttar mig i allt och finns alltid där när jag behöver dem. visst, dem kanske inte har tid för mig ibland men det förstår jag, vi är ju faktiskt fyra syskon i familjen. jag älskar dem väldigt mycket och jag hatar att jag inte säger det oftare.
Nu sitter jag här med joel och taggar inför Marching for life. today is the day! ska bli skitkul att få sjunga med alla olika körer (ungefär 300 pers), Tripple & Touch, Starchoir (afrikanska kören), Gladys del Pilar och The Moniker! Nu ska vi äta lite, så vi hörs ikväll. puss
//EMMA

Dag 2 - Din första kärlek

Publicerad 2011-12-03 13:55:24 i

Jag tänker faktiskt inte skriva om min första kärlek eftersom han var världens as. Han gjorde en massa oförlåtliga grejer och jag vill helst bara glömma allt. Utan jag tänker istället skriva om min största kärlek. Han heter Joel och vi har varit ihop i 3 månader. Han får mig att glömma att mitt hjärta någonsin var krossat, och vilken tjej vill inte ha en sån kille? Han respekterar mig och han behandlar mig som jag förtjänar. Han är min prins, min "knight in shining armour", han är allt och jag älskar honom så.
Nu ska vi snart hyra film och mysa med det ikväll. Måste även passa mina småsyskon samtidigt men det får gå! puss


//EMMA

Dag 1 - Presentera dig själv

Publicerad 2011-12-02 13:27:01 i

Jadu, Jag heter Emma Larsson, jag bor i Lidköping, jag är 17 år och jag gillar att umgås med mina vänner, min familj och min pojkvän. Jag går Estetiska Programmet inr. Musik på De la Gardiegymnasiet i Lidköping. Jag har svart hår, har oftast mörka kläder på mig och jag gillar att lyssna på Lights, The Maine, All Time Low och en massa annan musik. Jag älskar musik mer än något annat och det är det jag vill jobba med i framtiden. Jag jobbar som servitris på en restaurang i Lidköping och jag kan faktiskt inte tänka mig något bättre jobb än det. Just nu iaf ;) Jag älskar att resa utomlands, har dock bara varit i Norge, Danmark, England, Tjeckien och Tyskland hittils men det är ju alltid något. England är mitt favoritland och jag älskar att åka dit ofta med min syster eftersom vi har vänner där. Vad ska man mer säga om mig? Jag är oftast glad, eller försöker vara det iallafall, jag är otroligt blyg (något jag hatar), jag har dåligt självförtroende och jag ogillar mitt utseende (positiv, japp!). Men jag älskar mitt liv ändå för jag har världens bästa familj, otroligt bra vänner och en underbar pojkvän ;)

Ikväll ska jag till Linnéa Keihag's place för lite estetmys med dessa esteter, pusshej!

Foto: Linnéa Keihag. Får även tacka henne för hjälp med bloggen, tack! :)

//EMMA

24 days til' christmas

Publicerad 2011-12-01 22:03:26 i

well hello! idag slutade jag kl 12, sen gjorde jag äntligen klart idrottsfrågorna, ganska så skönt må jag säga! kom hem från ungdomsgruppen för ett tag sen. vi bakade pepparkakor och gjorde massa julmys!! nu har jag precis duschat och ska alldeles strax sova.

 

Detta tänkte jag göra. Jag har gjort liknande förut men jag vill prova igen! Börjar imorn ;) godnatt!

 

30 dagars utmaning

 

Dag 1 - Presentera dig själv
Dag 2 - Din första kärlek
Dag 3 - Dina föräldrar
Dag 4 - Meningen med ditt bloggnamn
Dag 5 - Vad tycker du är din svaghet
Dag 6 - Din bästa vän
Dag 7 - Vem beundrar du
Dag 8 - Din tro
Dag 9 - Framtida planer/drömmar
Dag 10 - Dina syskon
Dag 11 - En bild på ditt nutida jag och en bild för ett år sen
Dag 12 - Något du ångrar
Dag 13 - Ditt favoritställe
Dag 14 - 5 snabba fakta om dig
Dag 15 - Önskelista
Dag 16 - Favoritoutfit
Dag 17 - Favorit årstid
Dag 18 - 10 av dina mest spelade låtar och varför
Dag 19 - Vad är meningen med livet? Hur ser ditt perfekta liv ut
Dag 20 - Vart är du uppväxt
Dag 21 - Vad inspirerar dig
Dag 22 - Favorit genre inom musik, film, böcker
Dag 23 - Vart kommer du ifrån
Dag 24 - Beskriv din dag i punktform
Dag 25 - Ditt stjärntecken, om du tycker att de passar din personlighet.
Dag 26 - Vart du ser dig själv om 10 år.
Dag 27 - Favorit TV-serie
Dag 28 - Din första kyss
Dag 29 - Hur är det när du är kär och hur resonerar du till det
Dag 30 - Vad finns i din väska


//EMMA

Om

Min profilbild

Emma Irene Teresia Larsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela