never for money, always for love

påskloov

Publicerad 2012-03-31 16:55:47 i

det blev konfaläger denna helgen med ett avbrott med fest i larv ikväll som en start på ett bra påsklov!

/Em

Publicerad 2012-03-29 07:09:38 i

7 månader 

27/3-12

Publicerad 2012-03-27 16:39:00 i

I can't find the words to explain,

Just how much you got me going insane.

116 dagar kvar tills jag är 18!

Publicerad 2012-03-26 19:06:48 i

well, mitt ben är lite bättre idag men haltar fortfarande lite. ska sätta mig nu & kolla vänner med en skål glass. bra måndag! bara en vecka kvar tills påsklov, ska bli så gött. den ska spenderas med vänner, småland i några dagar, elmia med joel och hans kompisar, plugg, sova och lite annat. ska bara överleva denna veckan först eftersom jag har så mycket läxor, men det ordnar sig nog. heejs!
/Em

24 mars

Publicerad 2012-03-24 17:36:54 i

Idag blev det shopping med joel och fick nämligen med mig ett par nya byxor hem, sen blev det longboardåkning med lunchpicnick, heeelt okej! sen skulle jag ju nämligen hoppa studsmatta för första gången i år och såklart så ramlar jag utanför och får benet mellan fjädrarna och vrider benet och foten, så nu ligger jag här i sängen och har skitont. vet inte riktigt vad som har hänt menmen. joel har hjälpt mig så gott som möjligt men snart drar han på kalas i lovene, så får klara mig själv några timmar tills han kommer tillbaka. ska passa på att plugga medans han är borta. aja, see ya (:



/Em

untitled

Publicerad 2012-03-20 12:40:34 i

har inte orkat bloggat på några dagar för många skäl som jag inte ska uttråka er med nu men nu är jag iallafall tillbaka. helgen spenderades med joel och igår stannade jag hemma från skolan och skrev klart min otroligt jobbiga psykologiuppsats, men är glad att den är klar. har även gjort min egna tygväska på vintage verkstaden igår och det blev såklart en lights väska ;) idag efter skolan ska jag ha min första pianolektion på musikskolan igen efter jul, som jag egentligen skulle haft i januari men ah, vet inte riktigt vad som hände där. sedan ska jag sätta mig och plugga idrott och engelska. kul! nja. sen avslutar jag nog dagen med desperate housewives ;) ska ha svenska snart, inte lika kul. ha det bra!
/Em

ehehe

Publicerad 2012-03-16 18:42:04 i

sitter hos joel och har lite fredagsmys. imorgon blir det förmodligen fest. det var rätt underbart att vara ledig idag. denna helgen måste jag se till att plugga gärnet. på söndag blir det afrika möte.
aja, ha en bra helg önskar moi & joel!

/Em

SÅDÅ

Publicerad 2012-03-15 13:23:35 i

bring it on fucking psykologi
ska förmodligen till ungern i en vecka med lite esteter i sommar, wie på den!
/Em

skara sommarland

Publicerad 2012-03-13 17:34:04 i

intervjun idag gick ganska bra ändå, fick träffa både nytt folk och folk man kände sen innan. först satte vi oss i grupper och fick gå igenom vad det innebär att jobba på sommarland. sedan diskuterade vi lite och hade lite gruppövningar. efter det blev det enskilt samtal, då fick man berätta lite mer enskilt varför man var där och även ge dem sina betyg och sådant. så det var inte så farligt som jag trodde! efter det tog jag bussen hem och tog det allmänt lungt framför vänner ;) tur att jag har sån bra familj, vänner & pojkvän som gav mig mycket stöd inför detta, hjälper alltid ganska mycket :D
nu ska jag plugga lite, puss!

/Em

fuck who you want and fuck who you like

Publicerad 2012-03-12 17:13:22 i

nu har joel åkt för att jobba och jag får väl sätta mig och plugga psykologi & svenska. gud va roligt! eller?

taggar även inför sommarlandsintervjun imorn, wish me good luck!!
/Em

Loreen

Publicerad 2012-03-11 12:49:41 i

sitter och tittar på det bästa programmet - vänner såklart. igår var det estetfest och melodifestivalen. och såklart vann Looren! en bra vann för en gångsskull, skiiitbra. även en väldigt bra partylåt måste jag säga! har även skaffat ny facebook, så nu slipper jag tidslinjen ett litet tag till. wiho! ska väl sätta mig & plugga snart och sen övningsköra lite. måste även förbereda mig inför intervjun på tisdag, hejs.
/Em

my heart beats out of time

Publicerad 2012-03-09 16:44:14 i

har haft en väldigt bra ledig dag med joel. han åkte för en halvtimme sen ungefär och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra ikväll. tror det får bli - ingenting. för imorgon blir det estetfest så får väl ladda inför det. vet inte riktigt vad jag ska skriva mera, menmen tjohejs!
vill även också säga att jag vill ha tillbaks gamla fejsbook, hatar tidslinjen. åh blir så sur på mig själv -.-
kommer skratta i era ansikten när ni också får det, mohahha #
/Em

äckligt

Publicerad 2012-03-08 16:06:34 i

i'm bored. and sad.

international love

Publicerad 2012-03-07 18:59:17 i

kom precis hem från konfaplaneringen och ska snart ta en dusch & sedan plugga lite. sedan blir det första avsnittet av grey's anatomy igen! igår var det desperate housewives och idag grey's anatomy, så jävla bra är det! imorgon börjar jag 20 i 3, inte helt fel! sen blir det körövning och ungdomsgruppen. sen ska jag spendera lite tid med joel för på fredag är jag ledig ;) ha en trevlig kväll, see ya
/Em

Desperate Housewives

Publicerad 2012-03-06 21:08:38 i

sitter i soffan just nu och bara allmänt njuter av att desperate housewives har börjat igen + att jag slutar 10 i 1 imorgon, har bara en lektion på torsdag och är helt ledig på fredag. kan det bli bättre? tror inte det! hare gött!

/Em

reflection

Publicerad 2012-03-06 08:46:49 i

jag gillar inte att skriva psykologiuppsats och jag vill hellre vara hemma och krama min pojk,
menmen man kan inte alltid få som man vill (:

0:49, showen jag var på. 

it's ok not to be ok

Publicerad 2012-03-04 13:24:11 i


bara för att man har pojkvän, vänner, familj & allt som man någonsin kan önska sig, betyder inte det att man är lycklig bara för det. visst, man kan vara lycklig för att man har allt detta men när det väl gäller, så är du den enda personen som kan göra dig själv lycklig.

why am i crying

Publicerad 2012-03-03 19:59:17 i

sitter och väntar på att melodifestivalen - andra chansen ska börja. riktigt taggad. har alltid älskat melodifestivalen, det skulle vara sjukt roligt att åka & kolla på det live någongång.
efter konfan idag åkte jag till stan och sen satte jag mig & pluggade. nu är svenskan klar, och imorgon efter kyrkan ska jag börja med psykologi uppsatsen. mycket att göra just nu men det ska nog bli bra :) och på måndag får jag träffa min joel som jag tycker är riktigt ursöt. önskar att han vore här & kollade på melodifestivalen med mig men måste man jobba så måste man. på fredag är jag ledig och det känns ganska så gött! vi har intagningsprov mellan onsdag och fredag, så därför har vi inga musiklektioner och jag har bara musiklektioner på fredagar så i'm free :)
ska väl lägga ner datorn nu och fokusera mig på tv'n. pusshej

kan fortfarande inte tro det. jag har faktiskt träffat dig. min idol. min inspiration. min kvinnliga förebild.
shit asså.
/Em

den enda bra låten med Molly Sandén

Publicerad 2012-03-02 21:41:21 i


sitter i soffan och kollar vänner och har det allmänt bra. saknar joel dock. imorgon blir det konfa halv 10. pusshej!
/Em

beautiful march

Publicerad 2012-03-02 13:55:51 i

slutar om sisådär 20 minuter, ganska gött. idag är det fredag och det ska jag njuta av. först är det konfa kl 4 till halv 7, sen ska jag bara ligga i soffan och gotta mig med godis. det är äntligen mars och det är underbart väder, jag är redo för våren! har tröttnat jävligt mycket på vintern nu och nu får det fan ta mej sluta med dess dumheter med snö och sådan skit.
aja borde fokusera mig lite på det jag egentligen ska göra, så hejs!

you make me really happy.
/Em

Om

Min profilbild

Emma Irene Teresia Larsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela