never for money, always for love

lights videor

Publicerad 2012-02-29 20:28:14 i


lite snea men det får ni leva med!
förövrigt så firar jag & joel ett halvår idag. 
/Em

some days

Publicerad 2012-02-28 22:34:20 i

kan se den här videon om och om igen, så himla rolig!!
(imorgon ska jag ladda upp videos från lights konserten, jag lovar)
godnatt!
/Em

this is where i belong

Publicerad 2012-02-27 16:51:14 i

hade en otroligt bra dag igår. fick ett fint hjärthalsband av joel, blev bjuden på fin middag
& hade det allmänt mysigt & romantiskt! idag har jag varit i skolan och faktiskt lärde mig något för en gångs skull. brukar typ aldrig hända. ska snart ta & äta lite, puss

tack joel. i love it. 
/Em

meeting lights 23 feb 2012

Publicerad 2012-02-26 13:09:32 i

en autograf, en kram, en konversation och en konsert med lights har gjort mig alldeles sådär lagom lycklig.




mer bilder finns på facebook. ska även lägga upp videos här snart.
nu drar jag till joel och firar våran lilla mini alla hjärtans dag / 6 månader ;)
/Em

uni manchester, 23 feb

Publicerad 2012-02-23 12:09:07 i

sitter po universitetet i manchester och vantar pa att vicky ska bli klar med sin presentation. efter det ska vi nog ata lunch och shoppa lite. om nogra timmar ar det lights konserten! so himla taggad!
det gick forovrigt bra att ta mig hit men dock satte jag mig po fel tog i borjan! usch. menmen, jag ska inte gora om det misstaget igen... ska val fortsatta att sitta lite pa fejjan och sedan bege mig ut med vicky ut i den fina staden Manchester. btw, det finns absolut ingen sno har, jag kunde fan inte vara lyckligare! i love England!
/Em

Manchester, England

Publicerad 2012-02-21 18:29:05 i

ja men då kör vi, ska börja packa nu sen kommer syrran och hjälper mig med att skriva ut biljetter & sådant. taggar till tusen nu! jag hoppas bara att jag får ut något att säga när jag träffar lights. annars blir det pinsamt! men lightströjan, lightskortet & lightsarmbandet är med. inköp av ny lightströja på plats kommer även att hända, absolut! kameran är även med. wiiiie :D tänkte först ta med mig datorn men jag ångra mig. den får nog stanna hemma, så vi hörs på lördag eftersom jag kommer hem sent på fredagkväll. ha det as bra i skolan medans jag göttar mig i mitt favoritland england. puss


Här kommer även en idre bild!
/Em

this is not a drive by

Publicerad 2012-02-20 21:35:52 i

Idag gick jag till sjukhuset tillsammans med joel och röntgade min hand. tog ungefär nästan 5 timmar menmen! det visade sig vara en stukning på handleden, tur det för jag slapp gips! hade inte orkat med det igen. joel åkte för en stund sen och nu sitter jag här med en fanta i handen från donken och har lite smått ont i handleden. ska nog gå & lägga mig snart för imorgon blir det skolan. efter skolan ska jag packa inför england, wiiiie!

snart så.
/Em

i'm back

Publicerad 2012-02-19 22:24:19 i

veckan har varit helt jävla underbar. mycket go skidåkning med massa gött fölk! får se om jag kan lägga upp lite bilder senare. dock blev det lite kaos lite här & var. folk blev magsjuka & vissa skadade sig. b.la. jag! japp, då var det dags igen. antagligen samma grej också, spricka i handen! i samma hand också för den delen... lyckat jao. menmen, ska till sjukhuset imorgon med joel och röntga & även få nytt gips så får vi se vad det egentligen gäller. underbart förövrigt att krama om min pojkvän igen, har saknat honom vääldigt mycket! godnatt på er!
den här goa låten spelades ett x antal gånger i idre!
/Em

Idre, here i come. 12-19 feb!

Publicerad 2012-02-11 19:54:57 i

har precis haft släkten hemma och haft det allmänt bra. ätit god mat & god efterrätt! 
nu har hela familjen kurat ihop sig framför tvn med massa godis och är redo för melodifestivalen!
imorgon bär det av till idre kvart över 7 på morgonen och jag är taggad till tusen :D
jag kommer dock sakna min lilla pöjk, men som tur är så är snögloben nerpackad i min fjällräven väska så det ska nog känns någorlunda bra. får ju se honom snart igen!
blir inget inlägg på en vecka, men vi hörs så fort jag är hemma. 
ha ett bra sportlov!

/Em

Idre - 3 days

Publicerad 2012-02-09 17:41:06 i

vad har jag gjort idag då medans jag var sjuk, jo jag har tittat klart det sista på vänner (va fan ska jag göra med mitt liv nu tro?), vilat upp mig, har dock inte ätit så mycket, 2 pannkakor till frukost, that's all. pappa är på jobbresa tills imorn, så mamma försöker ta hand om 3 av sina ungar samtidigt. stackars människa! hon ska köpa donkenmat åt oss sedan för att få oss att må bättre. och det gör vi också. så vi är nog friska tills på lördag iaf :)
har även fått sålt alla lotter och askar på silverbygården, känns väldigt gött! så mamma åkte dit idag och lämnade av mera. fått sålt 20 där och 15 på pappas jobb. typ bara 40 lotter kvar, som jag hoppas att jag får sålt innan slutet av februari för det är så långt jag har på mig. jag hade lite panik över lotterna förut men nu känns det bra.
fick även en liten stund över där jag mådde helt okej som jag passade på att färga mitt hår.
har förövrigt missat både kör & ungdomsgruppen idag, inte bra! menmen, så får det vara.
nu ska jag ta mitt täcke och kura ihop mig i soffan framför något bra tv-program. puss!

/Em

2 weeks

Publicerad 2012-02-08 20:32:41 i

another video my friends! första bilden är min :)
är väldigt glad just nu, även om jag mår skit, för imorgon kommer musikvideon för låten "banner" ut. wihoo
/Em

to my love

Publicerad 2012-02-08 12:12:26 i

åkte hem för en stund sen från skolan. gött! eller? NEJ. jag är sjuk! i think. har jävligt ont i magen iaf. får man svära på bloggen? äsch, jag gör det ändå. menmen, förhoppningsvis går det över snart.
jag ska trösta mig med vänner nu. bye

no title

Publicerad 2012-02-07 20:31:37 i

min yngsta syster har fått magsjuka och jag tror att jag börjar få det nu också. vilket inte är bra, för jag har massor med grejer att göra på fredag, lördag, & söndag! och jag vill ju definitivt inte missa idre liksom. så nej magsjuka, du får inte tränga dig in hos mig!! imorgon ska jag färga min utväxt (om jag orkar). nu ska jag försöka äta lite, är inte hungrig pga min dumma mage. godnatt!

/Em

lessons learned

Publicerad 2012-02-06 17:02:36 i

jadu, vad har jag gjort igår & idag då? igår bakade jag inför kyrkfikat, hade möte med prästen från kanazi. det var riktigt intressant får jag säga! hade supertrevligt! sen sjöng jag med min fina kör i kyrkan och några timmar senare var jag i min pojkväns famn igen. idag har jag bara hängt med joel, haft pianolektion, kollat på stan lite och käkat på donken. joel åkte för en stund sen så nu ska jag sätta mig och göra klart filosofin. skickade nyss in psykologin, så det känns rätt bra. igår gjorde jag även klart svenskan, så jag känner mig inte så stressad när det gäller att få klart läxorna. har bara haft en 20 minuters lektion idag, så just nu känns det som söndag. btw, vill även säga att jag tycker att Afrodite borde kommit med till globen! menmen. Loreen & Dead By April gick ju vidare iaf, helt okej!
förresten så är det bara en vecka kvar till idre nu, läängtar! pusshej!


är lite sugen på våfflor änna!
/Em

18 and beautiful

Publicerad 2012-02-05 13:49:52 i


min dag har hittils bestått av bakning inför kyrkfikat, vänner tittande och datorn.
ska göra mig iordning inför afrika mötet nu, ska bli trevligt att få träffa killen från kanazi!
ha en trevlig söndag :)
/Em

melodifestivalen 2012

Publicerad 2012-02-04 19:42:06 i

sitter och kollar på vänner medans jag väntar på att melodifestivalen ska börja. helt underbart sjukt taggad! lördagskvällen blir en kväll med popcorn, godis & ett fett bra tv-program! imorgon ska jag & mina kära vänner träffa en kille från kanazi (stället vi ska till i afrika) och sedan sjunga på en gudtjänst i mellby. efter det ska jag förhoppningsvis träffa joel. nu ska jag förbereda lite godis inför kvällen, hejs!

/Em

18 days

Publicerad 2012-02-04 13:48:59 i











Nytagna foton av Blare.
http://blaremagazine.com/2012/02/03/artist-portrait-lights/
/Em

kär & lycklig

Publicerad 2012-02-02 20:52:53 i

idag lunchade jag med joel efter skolan och sen var han tvungen att åka, så lite senare efter det drog jag på körövning. efter det kom jag hem och duschade och gjorde lite läxor. ska alldeles strax gå ner & göra kvällsmat och avsluta dagen med några vänner avsnitt. imorgon efter skolan blir det telefonintervju med sommarland. lite smått nervös, men det ska nog gå bra! sen ska jag på konfa en stund och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. joel jobbar hela helgen så det blir väl att vara hemma och mysa. på lördag är det melodifestivalen som jag taggar rätt rejält inför! då kommer jag & antagligen min syster vara fastklistrade framför tv'n. eftersom de som vinner åker till azerbadjan detta året, så kan vi inte åka till eurovision igen, men hoppas på att det blir ett bättre land nästa gång. så sjukt kul var det när jag var där i norge 2010. jag taggar även inför lights, som vanligt. tåg från skövde till stockholm, buss till flygplatsen, flyg till liverpool och där hämtas jag upp av vicky för att köra mig hem till manchester. väldigt nervös, men förhoppningsvis så går allt som det ska! gud vad jag skriver på, men det är väl bra antar jag ;) kom även på idag att jag inte har haft smink på mig sen nyår. och innan det var det typ en månad sen. det är förjävla gött måste jag säga. man orkar inte bry sig helt enkelt. man får ju sova längre på morgonen, inte helt fel ;) sitter även just nu och funderar på hur gott det vore med en smoothie.
men det får bli en annan kväll, godnatt.
/Em

spoken words

Publicerad 2012-02-02 10:09:19 i

just nu är joel hemma hos mig och väntar på att jag ska sluta. lite smått jobbigt eftersom jag också vill vara hemma med honom! menmen, bara en lektion kvar :) vid halv 5 blir det körövning också.
förresten så hittade jag denna urgulliga bild på facebook. ge mig nu tack! nu ska jag räkna matte, hejs!

/Em

wednesday

Publicerad 2012-02-01 17:51:20 i

nu är min blogg precis som jag vill ha den! nu ska jag kolla på vänner medans jag väntar på joel,

/Em

1 Februari 2012

Publicerad 2012-02-01 10:26:26 i

min dag idag lär bestå av skola till halv 3, lämna grejer till syrran & vara med joel resten av dagen.
jag ska snart ringa sommarland, antagligen blir det på fredag, och göra en intervju på telefon.
har gjort det en gång förut så det ska nog gå bra,
har ansökt som 1. restaurangbiträde, 2. lotterivärd & 3. attraktionsvärd.
men jag är ganska så säker på att jag inte lär få jobbet.
folk brukar inte vilja ha mig. menmen, life goes on!
idag är det 1 februari och det innebär....
*bara 22 dagar kvar till Lights
*bara 12 dagar kvar till Idre
*14 dagar kvar till Alla hjärtans dag som ska firas med joel!
(lite senare dock eftersom jag är i Idre vid den tiden)
*min favoritmånad
*om 29 dagar firar jag & joel ett halvår. mysigt!
helt okej ändå! 
ska nog se ett vänner avsnitt innan jag går & äter i matsalen. puss!
/Em

Om

Min profilbild

Emma Irene Teresia Larsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela