never for money, always for love

emmaireneteresia.wordpress.com

Publicerad 2012-08-25 20:35:21 i

Är fortfarande lite osäker, men antagligen så blir detta det sista inlägget för denna bloggen. lite sorligt faktiskt sådär efter snart 3 år. har bytt till wordpress.com eftersom jag inte längre tycker att denna "tillfredställer mina behov" om man får säga så. min nya blogg heter: emmaireneteresia.wordpress.com
titta gärna in där istället, ha det bra! och jag kanske kommer tillbaka någongång i framtiden, det vet man aldrig.

we'll start again

Publicerad 2012-08-24 18:53:00 i

igår hade jag mitt livs värsta dag. visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. var besviken. ledsen. arg. förtvivlad.
men idag är en ny dag och det betyder nya tag. vi börjar om från början helt enkelt.
och om några dagar är det tatueringsdags. är supertaggad!

upptagen

Publicerad 2012-08-17 15:29:34 i

bloggar inte för tillfället då jag lägger ner all min tid och själ i teorin och körningen eftersom jag har uppkörning om några dagar. bloggar efter det, ha det bra!

bryan'

Publicerad 2012-08-08 14:43:36 i

nu är vi påväg mot ett par dagar i småland för att träffa farmor bla. ska nog bli ganska trevligt.
behöver nog ta en liten paus från allt som händer hemma och komma hem till lite gamla rötter.
kommer hem på lördag, ha det gött!
bryan adams var helt underbart igår, lika bra som vanligt! tycker om den killen asså!
 

hej dystra måndag

Publicerad 2012-08-06 18:50:13 i

sitter hemma och kollar lite vänner avsnitt. har bara haft körlektion idag sen jag har jag inte gjort så mycket, förutom att jag har fixat med mitt nya bedset från ikea. ska bli skönt att gå & lägga sig ikväll i en nybäddad säng. ska även snart ta en dusch, ännu bättre. ska till mjölby imorgon igen med pappa. ska träffa syrran och samtidigt lämna ett till lass med flyttgrejer. sen ska vi en sväng till ikea igen så ska syrran få handla lite mer. sen ska jag och pappa dra till linköping som är 20 minuter från mjölby och kolla på bryan adams för tredje gången. ska bli najs! sen på onsdag blir det småland & farmor i några dagar. ska blir riktigt trevligt! fast det känns som om jag kommer missa mycket hemma, menmen.

1 Augusti

Publicerad 2012-08-01 18:23:08 i

var just och handlade lite saker med syrran och sitter nu och kollar lite vänner. får la se om jag ska träffa joel lite senare. annars händer det inte så mycket just nu. imorgonkväll blir det fest tror jag och på fredag är det dags för syrran att flytta så då ska vi dra till mjölby, handla lite saker på ikea och hjälpa dom lasta in grejer i deras lägenhet. sen när jag kommer hem ska det bli så jävla skönt att få sova i min egna säng efter typ en månad eftersom jag har tvingats sova i syrrans gamla rum med en 90 säng. fyfan.

Om

Min profilbild

Emma Irene Teresia Larsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela