never for money, always for love

lights ♥

Publicerad 2011-11-30 16:45:03 i

okay here comes the update som jag lovade er. terminsuppspelet gick ganska bra faktiskt. jag var väldigt nervös och jag skakade men jag överlevde. jag kunde avistan ganska bra också, bättre än förra gången iaf! :)
min syster har pratat med vicky (våran vän som bor i manchester) och hon är även med på att se lights. det kommer antagligen bli i manchester istället för london. vicky ska försöka fixa biljetter åt oss, förhoppningsvis så får vi några. jag gör seriöst vad som helst!! det är som en dröm detta och jag ser verkligen fram emot det. hon ska få signera en massa saker och jag vill även ta ett kort med henne också. måste ju ha en profilbild på fejjan ju ;) och såklart ett foto på väggen! ska även krama henne...om jag vågar ;) jag kommer ha panik känner jag, menmen, det blir nog bra! vi får hoppas på det bästa.
just nu sitter jag och väntar på att joel ska pallra sig hit. han är väl här om 20 min eller nått. är så glad just nu för idag har jag överlevt den värsta dagen denna veckan. så skönt!! och vips så kommer det snart vara helg, inte helt fel! nu ska jag lägga ner datorn och sätta mig vid tv'n och vänta på joel. imorgon är det 1 december, man kan riktigt känna julkänslan! ha det bra, hejs!
you and your music is the only thing that get's me through the day.

last day of november

Publicerad 2011-11-30 09:44:16 i

igår satt jag, nea, julia och jacob (nathan ska även vara med fast hon kunde inte va med igår) och planerade inför vårat projektarbete. vi ska nämligen åka till tanzania i afrika och göra lite välgörenhetsarbete! detta är verkligen något jag har velat göra väldigt länge och det är helt otroligt att det nästan händer. vi ska åka från stockholm och mellanlanda i etiopen, sedan åka vidare till zanzibar där vi kommer stanna några dagar och sedan åka vidare till kanazi, tanzania. vi ska även åka på safari och lite andra grejer. superkul! måste bara komma på vad jag ska göra för projektarbete. det måste liksom ha något med musik att göra. jacob kom på att jag kanske kunde jämföra våran musik med deras eller något. men vi får väl se, jag ska höra med min mentor vad han kan komma på för något!
iaf, har precis gjort klart nationella i engelska, gick ganska bra må jag säga. skönt att det är klart! nu har jag typ 2 timmar på mig att träna det sista inför terminsuppspelet. min tid är kl 11.15 och jag är så jävla nervös. men det kommer vara asskönt när det är klart. vill bara ha det överstökat. efter skolan ska jag planera och filma med nea&ehnen, sen ska jag va med joel. men nu ska jag fortsätta öva, wish me good luck! i'll keep you updated later! :)
förresten så kanske jag kommer få kunna se lights i london i februari!! om min syster går med på't dvs. men det måste hon! :D
http://www.facebook.com/events/287510774620968/

3 månader ♥

Publicerad 2011-11-29 12:09:19 i

idag är en väldigt lång och jobbig dag. går i skolan till 4, sen teori till 5 och sedan ska jag hem till linnea och planera inför projektarbetet i trean. aja, jag är glad ändå för idag har jag och joel varit ihop i 3 månader. är så glad att han är just min ;) igår beställde vi även denna goding, äntligen säger jag bara! jag behöver ett par nya hörlurar. heeejs!

don't wanna be misunderstood

Publicerad 2011-11-28 17:00:02 i

sitter nu och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan övningsköra. har inte kört i mörkret förut så får väl se hur det blir ;) idag var jag ledig, gött som tusan! dock var jag tvungen att dra in till skolan för att hjälpa en kompis på hennes terminsuppspel. aja, med pengar på kontot och scrubs på tv'n så mår jag rätt bra, även om denna veckan kommer bli den jobbigaste detta året. byebyee :)

1:a advent

Publicerad 2011-11-27 21:50:25 i

jadu, vad ska jag säga om min helg. den har varit trevlig, mysig och allmänt bra. dock saknar jag joel. lite allt för mycket. dock kan jag trösta mig med att jag är ledig imorn! ska bara in till skolan en liten snabbis för att hjälpa en klasskompis på ett terminsuppspel och det tar typ en halvtimme. kommer nog bli en helt okej dag! idag gjorde jag även klart massageuppgiften som ska vara inne på torsdag, känns bra. har precis kollat klart på sunes sommar, ska nog dra några sunes jul avsnitt också innan jag lägger mig. pusshej!

this might end up like it should

Publicerad 2011-11-25 13:56:06 i

slutar om en halvtimme och då blir det att åka hem och fixa lite och sedan dra till falköping för att hämta upp älskling och sedan åka vidare till mitt andra kära hem i Ruda i Småland för att träffa farmor och faster! kommer nog bli en bra helg, kommer dock inte blogga så mycket men ska försöka lägga ut något iaf. idag fick jag min sista lön från svensk direktreklam, dock inte så värst mycket men jag är glad för de jag får iaf. kan ju säga att jag inte saknar det jobbet det minsta! haha ;) nu ska jag lyssna lite extra på en låt som jag har förälskat mig i, start of something good av daughtry. (finns tyvärr inte på youtube, men på spotify finns den om någon vill lyssna) ha en trevlig helg, hejs!
all my scars, don't seem to matter anymore,
coz they lead me here to you.

torsdag

Publicerad 2011-11-24 09:14:16 i

jag har så himla super duper tråkigt på kultur och idéhistoria, vi gör ett grupparbete typ. jag vill bara hem och sova. men vi slutar ju dock kl 12 och det är ju inte helt fel. vid 4 blir det teori och sedan kör. sen måste jag packa inför helgen och ta en lååång varm dusch! i helgen drar jag till småland med några ur familjen och joel. ska bli trevligt! igår fick jag även träffa joel och det behövde jag! mår mycket bättre nu kan jag säga :) nu ska jag fortsätta jobba, heeejs.

.

Publicerad 2011-11-22 19:25:00 i

känslor just nu: ensamhet, ledsamhet, stressad, ingen livslust, ingen skollust, ingenting. precis ingenting. vill bara gråta.

r.i.p Lasse Brandeby

Publicerad 2011-11-22 09:59:19 i

känner mig verkligen inte som mig idag. vill bara dra hem från skolan och gå och lägga mig i min varma säng. fast det vill jag ju iförsig varje dag. idag går jag i skolan från 8 till 5. japp! teori efter skolan, så äre vettu. orkar verkligen inte men det är bara några få gånger till sen är jag klaaaar. äntligen! då ska jag börja plugga, bäst att börja så man är säker på att man kan. alla frågar hela tiden varför jag börjar redan nu när jag fyller år i juli, men det är för att JAG vill. det är mitt körkort jag tar och då tänker jag ta det på MITT sätt och ingen annans. jag behöver tid på mig att plugga och övningsköra för jag har så himla svårt för sånt här. juste, en sak till. Lasse Brandeby, du var en otroligt rolig man och jag, min syster och min pappa kommer sakna din humor. vi har suttit och kollat på dina olika serier, rena rama rolf och kurt olsson blandannat, och det kommer vi fortsätta göra. vila i frid Lasse! nu ska jag ha mattelektion, pusshej!
Lars Thorsten ”Lasse” Brandeby, 27 april 1945 - 20 november 2011.

feels like tonight

Publicerad 2011-11-20 22:23:51 i

har haft en väldigt trevlig helg, som vanligt :) idag hade jag körövning från 12 till halv 3, sen var jag med joel lite, kikade lite film b.la. jadu, vad ska man mer säga. avslutade iaf helgen med gustavsson 3 tr. & clementiner. imorgon blir det skolan kl 10. puss & godnatt!

fredagsmys

Publicerad 2011-11-18 20:50:49 i

fredagsmys japp! imorn får jag träffa joel, har saknat honom lite.

fredagen den 18 november kl 13.28

Publicerad 2011-11-18 13:28:23 i

just nu har jag ensemble och jag gör ingenting. juste, ingenting. har ingenting att öva på eftersom jag inte har fått några noter och jag ska inte öva med de andra förns om typ en halvtimme. gud så kul. jaja, slutar om en timme, ganska skönt det med! i onsdags fick jag äntligen min "blingbling" och jag älskar den! helt perfekt. idag är det äntligen fredag, dock ska jag inte göra något ikväll men det ska bli skönt. ska väl spendera kvällen med det jag älskar mest, kika film! imorgon ska jag till älskling på hans lilla släktkalas. ha en trevlig fredag, puss!

de la gardie open

Publicerad 2011-11-16 10:04:58 i

idag har vi de la gardie open i skolan, inte så värst kul faktiskt eftersom vi ska vara i skolan i 13 timmar och knappt göra nånting under tiden. vi ska spela lite låtar, that's all. jaja, idag fyller älskling 21 år, grattis! :) <3 nu ska jag snart gå och äta lunch med elin, pusshej!
älskar dig joel!

så länge sen

Publicerad 2011-11-15 08:44:08 i

fick sovmorgon idag till halv 10. inte helt fel. but then again, jag slutar ju kl 4 och efter det blir det teori i en timme. inte lika kul kanske. senare ikväll blir det desperate housewives också ;) nu ska jag börja göra mig iordning inför skolan. puss
true that.

-

Publicerad 2011-11-14 14:27:09 i


Du kommer nog aldrig mer vara min vän, det var för länge sen.

i ain't leavin' you

Publicerad 2011-11-13 22:56:29 i

well. min helg har varit bra. den har spenderats med joel, vi har hängt med folk, gått på födelsedagskalas och avslutat helgen med bio. finns nog inget bättre, även om idag kanske kunde gått lite bättre... imorn blir det skolan igen som vanligt. wiho..
älskar dig joel, mer än du kan ana. glöm inte det <3


11/11-11

Publicerad 2011-11-11 16:49:38 i

okej, som vanligt jag vart usel på att skriva. men nu är jag tillbaks! idag var jag på riskettan i 3 och en halv timme. var väl intressant men lite tråkigt också. nu sitter jag här med joel och ikväll ska vi träffa ehnen, nea, nathan och jacob och äta ute lite, och sen får vi se vad vi hittar på. imorn ska vi gå och kolla på drivers open och sen lite senare på kvällen ska vi på ett litet födelsedagskalas. på söndag blir det konfa hela dagen. hejs!

har en liten crushhhh

Publicerad 2011-11-09 13:13:30 i

idag började jag 12.20, det var definitivt inte helt fel! det gör jag även nästa onsdag också. fick ett besök av joel vid 11 och då åt vi frukost ihop. fick även se hans nya bil, en "marinblå" (hihi) volvo. världens bästa färg måste jag säga! han hade inte heller rakat sig, då blev jag lite småsur. 3h3h. efter skolan ska jag anmäla mig på körskolan till riskettan som är på fredag. sen ska jag hem och bara ta det lungt. nej nu ska jag fortsätta "jobba", pusshej!

you got hurt, that dosen't mean you stop trying.

Publicerad 2011-11-08 19:00:41 i

känns gött eftersom jag har överlevt en väldigt jobbig dag. massage, matte, idrott, svenska, filosofi och sen teori på körskolan. teorin varade i bara 20 minuter eftersom den riktiga läraren var sjuk. menmen, det blir mer nästa gång! ska även göra riskettan på fredag. den är typ i 3 och en halv timme. usch! aja, jag är sjukt taggad för att ta körkortet iallafall och mitt mål är att jag tar det augusti 2012! :) nu ska jag gosa ner mig med pyjamas och äntligen prova min nya plattång! vill även säga att jag saknar min joel. hatar att jag inte träffar han så ofta. puss!

I hate it when he leaves...

Publicerad 2011-11-07 22:52:51 i

nu har joel precis åkt och nu känns det tomt... som vanligt. måste vänta tills på fredag innan jag får träffa honom igen. imorn blir det massage på morgonen, ska bli så gött! inte så jobbig dag, men en lång dag är det allt. sen ska jag på min första teorilektion... ska nog bli kul! godnatt på er!

playing games

Publicerad 2011-11-07 10:38:03 i

igår var jag på ullared och kom hem typ vid 9. jag hade köpt för jättemycket och jag är jätteglad över mina grejer. jag köpte alla sorts kläder, jeans, cardigans, kjolar, bh:ar, trosor, strumpor, benvärmare, vantar, mössa, halsduk, tights och raggsockar. sen köpte jag även filmer, plattång, högtalare till datorn, armbandsklocka, usb, lite presenter till joel, body butter, facial scrub, rakhyvlar, mascara, as snygga lösnaglar, skärp och en massa annat skit! så nu har jag så det räcker ett bra tag ;) nu ska jag ha gehörs och musiklära, sen så har jag håltimma på 3 timmar, sen blir det massage och efter det ska hänga med joel lite. ska visa honom allt jag har köpt, om han orkar, haha ;) dock fick jag reda på igår att mina högtalare inte går att skicka internationellt längre. så då blev jag lite lessen.. pusshej!

cause baby you don't know a thing about me

Publicerad 2011-11-05 22:04:03 i

har haft en helt underbar helg hittils med joel, lite fredagsmys och folkrace på lördagen. men nu är jag hemma igen och imorn drar vi till ullared!:D så snäll som joel är, har vi nu beställt lite grejer på ebay. feeeta grejer ;) här kommer lite bilder!
adapter till mobilen
"bling-bling" till mobilen :D
och hörluuuurar :D
älskar dig Joel ♥

i'm staring out into the night

Publicerad 2011-11-03 20:50:19 i

HON ÄLSKAR:
♥ En tjej älskar att ha killens tröjor på sig
★ Tjejer älskar att pussas/kyssas. När som helst
♥ klicka aldrig upptaget när hon ringer.
★ Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" när du ska sova.
♥ En tjejs hjärta har fler hemligheter än Homer Simpsons antal kilo..
★ När ni går på stan/ute och går, håll henne i handen och visa att ni är ett par.
♥ När ni myser, håll på med hennes hår eller håll i handen. 
Och viska i hennes öra att du älskar henne.
★ Ring och smsa henne ofta! 
Hon blir bara glad av att se ditt namn på displayen.
♥ Om hon är ledsen och bara sticker ifrån dig, spring efter! 
Även om hon säger åt dig att dra åt helvete..
★ Tjejer gillar verkligen när killar skickar hjärtan!
♥ Dissa henne inte för att sitta hemma och spela eller dra på fest!
Du anar inte hur ont de gör.
★ Dissa henne inte överhuvudtaget. Våga visa att ni är ett par.

imorn drar jag till joel vid 2 och kommer hem på lördagkväll nångång, för på söndag ska jag till ullared med familjen. hare gött! :)




källa: www.tumblr.com

filosofi

Publicerad 2011-11-03 13:18:37 i

asså seriöst, det går inte plugga till ett filosofi prov när man heter Emma Larsson. jag blir så distraherad av andra saker och jag orkar verkligen inte göra det. jag fattar inget heller. åh. sur jag blir. försöker verkligen fatta men det är för svårt för mig. liksom, plugga på ett lov? det funkar bara inte. aja, vad händer mer idag då, jo jag ska övningsköra så fort pappa kommer hem. bara en gång till, sen får jag börja köra i kvarteren. lär ju bli lite mer roligare då ;) igår kollade jag på halva "The Social Network", ska fortsätta kolla ikväll. ganska intressant faktiskt, fast han som spelar Mark Zuckerberg spelar värsta idioten, menmen. han är ganska lik den riktiga Mark Zuckerberg dock :) nu ska jag verkligen försöka fortsätta plugga, men vi vet ju hur det kommer gå. pusshej!

yooo

Publicerad 2011-11-02 18:44:39 i

vad har jag gjort idag då...jo jag vaknade upp hos älskling, fick pannkakor till frukost och tog bussen hem. sen fick jag träffa Ulrika och fika och spela spel med henne tillsammans med Nathan, Nea, Sandra, Jacob och Julia. väldigt trevligt!:) nu är jag äntligen hemma och ska snart göra mig lite mat. hungrig som tusan. imorgon blir det att plugga inför filosofiprovet. wiho... fattar fortfarande ingenting menmen. pusshej!

lunchdate with the girls

Publicerad 2011-11-01 12:20:41 i

idag väntar lunch på bakgårn med tjejerna kl 1, sedan fika hos julia efter det. sen ska jag ta bussen till joel och spendera kvällen och natten där. sen ska jag ta en buss tillbaka till lidköping och gå och fika med min saknade Ulrika! ska bli kul :) hepp, nu ska jag göra mig iordning inför lunchen. pusshej!!
saknar dessa personer lite smått faktiskt. vill tillbaka!
sofia, rebekka, hanne, bea, marcus och ida. (jag tog bort mig själv, såg förjävlig ut)

Om

Min profilbild

Emma Irene Teresia Larsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela