never for money, always for love

never again

Publicerad 2012-05-30 18:59:18 i

lyssnar på den här otroligt goa låten medan jag väntar på att grey's anatomy ska börja. har pluggat lite efter skolan och borde egentligen göra mer men jag orkar verkligen inte. helgen som kommer lär bli väldigt intressant och rolig. på söndag t.ex är det vårsoaré med min kör kl 4 i rådas församlingshem, be there! sen på måndag är det karnevalen. blir nog bra!
har glömt av hur mycket jag gillar The Maine egentligen!
/Em

the heart of life is good

Publicerad 2012-05-30 12:42:48 i

igår spenderade jag kvällen med joel och även lite idag. slutar den här lektionen om 10 min sen har jag bara en lektion till. efter det ska jag gå till stan och kolla karnevalskläder och även efter ett par shorts! sen blir det hem & räkna matte. imorgon blir det dina scenen och jag är inte alls taggad. överhuvudtaget. menmen, här kommer lite info iaf, hejs!

/Em

9 månader

Publicerad 2012-05-29 09:19:31 i

Älskar dig Joel!

because even if i'm flat broke
you make me feel like a million bucks

#

Publicerad 2012-05-28 12:54:11 i

3 veckor kvar till lov!

har haft en trevlig helg med mycket bad med många härliga människor.
idag har jag huvudvärk och är hemma och vill bara dö lite.

Plugga med alla körkortsfrågor och teoriprov på körkort.se

/Em

allmänt bra

Publicerad 2012-05-27 15:51:31 i

kan nog inte förklara med ord hur mycket jag älskar eurovision! loreen vann och det var ju klart det bästa som kunde hända. så nu är det dags att börja spara pengar för att åka till stockholm nästa år ;) det lär bli svindyrt så får börja spara direkt! har ju inte varit på eurovision sedan i norge 2010, så det ska bli svinkul att åka dit igen!
det är fint väder och imorgon får jag pengar. asgött! ska äta klart och sedan dra till kyrkan för att få in lite pengar till tanzania, hejs!
/Em

13 skoldagar kvar!

Publicerad 2012-05-25 14:04:15 i

kan ju säga att det fanns inte så många bra låtar igår, men de jag gillade var:
03 - The Netherlands - GICK INTE VIDARE :(
11 - Sweden - GICK VIDARE :D
16 - Norway - GICK VIDARE
är dock väldigt glad att sverige gick vidare!
aja, ha en bra fredag!

provade den här nya Remby grejjen på blogg.se. fattade inte så mycket menmen!
/Em

my shadow days are over now

Publicerad 2012-05-24 19:27:12 i

eftersom jag var ledig idag så har jag hängt med joel hela dagen, blev en sväng på stan, picnick vid småbåtshamnen, minigolf och longboardåkning. sen blev det kören för min del och nu är jag hemma. ska ta en dusch, träna på sångläxan och sedan baka en liten kladdkaka innan eurovision semi final 2 kl 21! wiho.
imorgon har jag bara en lektion och på kvällen blir det återträff med vedum, sen får vi se vad som händer.
bye!

folk kanske tycker jag är konstig, men att vara konstig är min grej!
ända sedan jag var där i norge för några år sedan, så kan jag inte få nog av det!!

/Em

eurovision semfinal 1

Publicerad 2012-05-22 23:06:10 i

åh vad jag älskar eurovision!! finns ingen bättre glädje!
här är mina favoriter från kvällen:
03 - Greece - GICK VIDARE
06 - Romania - GICK VIDARE
08 - Belgium - GICK INTE VIDARE :(
12 - Cyprus - GICK VIDARE
13 - Denmark - GICK VIDARE
18 - Ireland - GICK VIDARE
5 av 6 är inte dåligt ;)
eftersom jag börjar 10 i 1 imorn ska jag se desperate housewives avsnittet nu som jag spelade in medan eurovision var.
sen går jag & lägger mig lycklig. godnatt!
/Em

tuesday

Publicerad 2012-05-22 16:38:03 i

sitter och taggar inför eurovision semifinal 1 som är ikväll. på torsdag ska loreen vara med och jag hoppas att hon går vidare. imorgon börjar jag 10 i 1, vilket inte är helt fel! ska sätta mig och skriva filosofin nu, usch vad jag hatar det ämnet! glad att det snart är över. fyfan. aja, det är bara att börja skriva så jag får det överstökat.

det här skulle passa rätt så bra just nu. dör av värme
/Em

körkonsert kl 19 i f-huset!

Publicerad 2012-05-21 14:42:14 i

sitter på psykologilektionen och svettas som en gris. det är så jävla varmt! dör lite. och jag ska vara i skolan tills typ 8. vi har körkonsert kl 19 och vi ska börja öva kl 16. lär ju bli underbart varmt. och jag är så dum som har jeans på mig idag. menmen, ska inte klaga på bra väder ;) fast det gör jag ändå :p
/Em

18 maj!

Publicerad 2012-05-18 17:58:47 i

har precis kommit hem från en riktigt bra gårdag och dag. eller säger man så? aja, vi grillade i julias sommarstuga igår och hade det trevligt. sedan sov vi där och idag var vi på spiken, hos nathan och lite överallt. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. hoppa in i duschen kanske. förövrigt bara 4 veckor kvar till sommarlov. fast det är dock mindre än 20 skoldagar kvar, så så långt är det inte. väldigt gött! har inte så mycket läxor kvar heller för den delen.
hepphepp, see ya!

Grattis Marielle på 17årsdagen! Saknar dig!
/Em

may 15

Publicerad 2012-05-15 10:00:28 i

första körlektionen och tatueringstid är bokad. 1 juni blir det körlektion och 1 september blir det tatuering! är as nervös dock. inför båda tillochmed! men det blir nog bra. imorgon har jag terminsuppspel och jag vill bara gå & dö typ. men när jag har överlevt det har jag överlevt det värsta på hela terminen. kom just på att jag måste börja kolla runt efter kläder till karnevalen. har absolut ingen aning vad jag ska ha på mig. förhoppningsvis hittar jag något.
ska väl fortsätta räkna matte nu, hejs!
/Em

70 days'

Publicerad 2012-05-11 20:34:21 i

imorgon blir det konfimationsövning och sedan lite grillning. på söndag blir det konfirmation och efter det hem till julia och fira hennes syster som tar konfirmationen. lite jobbigt att det händer så mycket just denna helgen eftersom jag egentligen måste öva inför terminsuppspelet som är på onsdag. menmen, jag får träna emellanåt!
har även bestämt mig för att börja träna. inte på gym, för det har jag inte råd med, men typ ta lite promenader som jag brukade göra, och sluta äta så mycket godis. jag försökte förra sommaren och gav upp, men denna gången ska det allt gå! aja, jag ska iaf göra mitt bästa.
på måndag ska jag till falköping med joel och visa upp det jag vill göra som tatuering. förhoppningsvis så blir det så billigt som möjligt, annars får jag bara börja att spara! det ska nog bli bra. förövrigt är det bara 70 dagar kvar tills jag fyller år. känns som om det var 100 dagar nyss. det går fort och det är bra! :) nu ska jag fortsätta njuta av min fredagskväll, tjolahopp!

/Em

May 8'th, 2012

Publicerad 2012-05-08 19:23:04 i

det var framtidsdag i arenan idag och det var rätt intressant. ganska jobbigt att sitta still så länge men föreläsarna var bra. de som föreläste var b.la. Emma Igelström (simmare) och Charlie Söderberg (från lyxfällan).
sitter och kollar på vänner och väntar på att Desperate Housewives ska börja. känner att paniken över terminsuppspelet börjar komma närmare och närmare. vill verkligen inte göra det men jag antar att jag måste. 
börjar även tagga inför eurovision. är asnyfiken om looren vinner eller inte. sverige har dock inte råd med att vinna men det vore asnajs att gå på det om vi skulle vinna. menmen, gotta go, bye!
/Em

du måste flytta på dig

Publicerad 2012-05-07 10:07:16 i

hatar den här veckan och nästa. så fruktansvärt tråkiga dagar och jobbiga terminsuppspel.
menmen, några goda nyheter är väl att joel har fått lägenhet, det är svinbra väder och att jag mår ganska så bra ändå!
cya!

/Em

4 maj

Publicerad 2012-05-04 10:48:36 i

taggar helg om bara några få timmar. det blir troligtvis göteborg med joel&stålby imorgon, sen får vi se vad som händer. de närmsta två veckorna som kommer, kommer nog blir de värsta veckorna i mitt liv. massa slutprov, tema vecka, terminsuppspel och en massa skit. men förhoppningsvis ska det gå (:
/Em

call me maybe

Publicerad 2012-05-03 10:03:52 i


andreas karlsson grejen (;
/Em

The Month of May

Publicerad 2012-05-02 18:33:09 i

de senaste dagarna har jag bara njutit av långhelgen. fredagen bestod av firande av nathan med mat på harrys med tjejerna och därefter ett besök till vedum. på lördagen blev det släktkalas hos nathalie, sedan lite strög i stan. söndag, måndag & tisdag spenderades hos joel med fest på valborg. en riktigt bra helg helt enkelt!
idag fick vi besök av Andreas Karlsson i skolan och han berättade om hans liv, hans jobb, och hur man har möjlighet att försörja sig på musik inom den bransch som han tillhör. vilka fällor som finns och vad man bör tänka på som musiker/artist.
riktigt intressant och kul!
ikväll blir det lite läxor i det fina vädret och såklart grey's anatomy vid 9! ha det gött!

ser helt uppstoppad ut men vad gör det!
/Em

Om

Min profilbild

Emma Irene Teresia Larsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela