never for money, always for love

beslutsångest

Publicerad 2012-07-28 22:46:52 i

vilken seg dag det har varit! vaknade upp ganska pigg, och trodde att jag skulle slippa att vara bakfull, men nej, har varit trött, seg och haft lite smått huvudvärk hela dagen. har tagit två sovstunder...sen har det ju varit kasst väder så det har ju inte funnits så mycket att göra. igår var det grillning & traktorrace i södra lundby, dock kollade jag inte så mycket på racet menmen! imorgon blir det en heldag med bara övningskörning och teori. måste fokusera ordentligt på det. har så jävla svårt för teori. aja, ska fortsätta kolla på vänner nu, hejs!
har så svårt att välja mellan dessa klänningar. behöver en sommarklänning och jag gillar dessa två men jag vet inte riktigt vilken jag vill ha. vill helst prova dem först men vet inte riktigt om man får skicka tillbaka dem om man inte gillar dem. kanske ska kolla lite andra sidor. får tänka lite till helt enkelt.

birthday cake

Publicerad 2012-07-21 21:19:54 i

nu ska en nöjd födelsedagstjej sätta på sig mjukisbyxor och njuta lite godis framför tvn!
tack för den otroligt goda och fina tårtan syster! godnatt!

födelsedagsfirande

Publicerad 2012-07-21 16:25:19 i

blommor hemskickade från joel! gulligt. förhoppningsvis får jag träffa honom igen imorn.
1000 kr av mamma&pappa, 500 kr från farmor, två teckningar av sara&lova och 250 kr "presentkort" som ska användas till eurovision. om det inte blir eurovision, så får jag pengarna i hand då.
en tomas sabo berlock (g-klav) av mamma&pappa. tack för presenterna, supernöjd!
om en & en halv timme blir det middag på terassen där jag ska få ta min första cider, nöjd tjej!

eighteen

Publicerad 2012-07-21 13:06:00 i

21/7 1994, kl 13.06

let the air speak for you

Publicerad 2012-07-19 20:49:55 i

intervjun idag gick faktiskt ganska bra, så ni får hålla utkik i morgondagens tidning eller på måndag! köpte mig ett par shorts på stan när jag ändå var där och fixade lite i joels lägenhet. nu är det bara en dag kvar. önskar dock att joel var här. 
snygga va?;)

laserlight

Publicerad 2012-07-18 00:23:30 i

min dag har bestått av 2 timmars nötande av körkortsteori, vänner tittande, övningskörning & färgning av håret. fick bli svart igen. har även fått en nytt kusinbarn som heter Hanna :)
idag fick jag ett samtal från nlt och de sa att de ville intervjua mig närmre om min 18årsdag. för ett tag sen hade jag nämligen skickat in ett formulär till familjesidan om att jag fyllde år och de fick även en bild på mig. det var frivilligt men jag gjorde det för skojs skull. och nu vill de tydligen snacka lite närmare med mig. aja, kan ju vara kul antar jag! så det blir att gå dit på torsdag. imorgon ska jag läsa lite mer teori, sen får vi se vad jag hittar på! kanske blir att kolla på filmen cockpit med mamma&syster. hört att den ska vara ganska bra! godnatt!
saknar joeeeeel!

tiden går så långsamt!

Publicerad 2012-07-17 12:54:52 i

vill bara att det ska bli helg! så joel kan komma hem och jag kan fylla 18.
är fullständigt uttråkad på dagarna. vet inte vad jag ska göra!

little miss sunshine

Publicerad 2012-07-12 22:59:24 i

kollade just på filmen "little miss sunshine". tyckte den var svinbra. kollade även på "this must be the place" med sean penn. inte lika bra men jag hittade en bra låt från filmen iaf. little miss sunshine är en film ni verkligen måste se. greg kinnear, steve carell, toni collette, paul dano, abigail breslin och alan arkin är folk som är med i filmen.
iaf, sa hejdå till joel för ett par timmar sen. om sisådär 9-10 dagar ses vi igen. under tiden ska jag läsa teori. inte lika kul som att åka på roadtrip med sina kompisar som joel ska göra, men det måste göras.
imorgonkväll ska jag nog bara kolla på film och käka onyttigheter. godnatt!

borta bra, men hemma bäst. eller?

Publicerad 2012-07-10 17:32:10 i

hejhopp, har inte kunnat blogga så mycket pågrundav att jag inte har varit hemma så mycket. jag har spenderat rätt mycket tid hemma hos joel, men i helgen var jag faktiskt i göteborg på reunion med språkresan. vi blev visserligen bara 6 pers men det är alltid något. jag fick en stor påminnelse om hur mycket jag har saknat dom och språkresan. idag är det exakt 2 år sen jag åkte till Brighton. det var nog det bästa jag har gjort. och i helgen var det så himla skönt att kunna få vara med dessa personer igen och bara ha det så jävla bra i storstan. vi planerar faktiskt redan en ny reunion men den blir antagligen i stockholm, men det ska nog gå bra ändå!
iallfall, nu är det bara 11 dagar kvar tills jag fyller 18, är ganska så taggad!
dom dagarna som kommer nu kommer jag vara hemma rätt ofta eftersom joel både jobbar och sedan åker på roadtrip i 9 dagar. han missar tyvärr min födelsedag men vad kan man göra. han får skaffa en riktigt bra present helt enkelt ;) ska försöka fokusera på körkortsteorin dessa dagar med. har nämligen bokat uppkörning om några veckor!
mina föräldrar och syskon kommer hem på lördag från västerås, så det är bara jag, syrran och hennes pojkvän hemma. gött! dock inte lika gött att dom snor min säng, så jag får sova i en 90 säng. det har jag inte gjort sen jag var typ 5. usch!
menmen, ha det gött. hejs!
(hoppas att ni orkade läsa allt!)

I wish everyone was loved tonight

Publicerad 2012-07-03 16:56:47 i

helgen har jag spenderat hemma hos joel. jordgubbensdag, bullbak & en massa mys. nu är jag hemma och ska snart övningsköra så fort pappa är hemma. imorgon har jag körlektion & jag ska även plugga massor med teori när jag ändå är på körskolan. sen får vi se vad jag hittar på. i helgen blir det reunion i göteborg med språkresefolket. blir sviiinbra, har saknat alla så himla mycket!

Om

Min profilbild

Emma Irene Teresia Larsson

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela